Over ons

Hier staan wij voor

Aan alle geweldige en sterke vrouwen die er zijn: mijn naam is Cornelia, mijn beste vriendin noemt me Vivi clothes. Ik ben ervan overtuigd dat we meer bereiken met vriendelijkheid, positiviteit en inclusie.

Mode en duurzaamheid waren tot nu toe moeilijk te combineren, maar tegelijkertijd is het meer dan ooit onze verantwoordelijkheid om verandering teweeg te brengen door bewuste aankoopbeslissingen. De fast fashion-industrie is een van de meest vervuilende en uitbuitende industrieƫn ter wereld. Ik ben op zoek geweest naar opties die milieuvriendelijk en eerlijk zijn, maar ook modieus. Na veel onderzoek te hebben gedaan, ontdekte ik echter dat er nog steeds niet veel merken zijn die zich op deze ruimte richten. Zo ontstond het idee van Vivi clothes, mijn eigen eco-vriendelijke modemerk.

De missie en visie van Vivi clothes is het produceren van eerlijke, hoogwaardige en milieubewuste mode die vrouwen met een zuiver geweten dragen en het versterken van die vrouwen die in Nederland mode op een eerlijke manier maken.

X Cornelia

onze kleding is voor het hele jaar!

We willen stukken maken die je 365 dagen per jaar kunt dragen; van kantoor tot diner tot feesten – geschikt voor elke gelegenheid.

Vivi clothesvolgt niet de gebruikelijke seizoensgebonden verkooppatronen van de mode-industrie. We produceren dezelfde kledingstukken in verschillende stoffen – warmer voor de winter, lichter voor de zomer. Er is slechts een beperkte voorraad van elk artikel, dus wees er snel bij om je favoriete stuk te shoppen.

Beperkte artikelen


We produceren slechts een kleine hoeveelheid van elk artikel, we produceren niet te veel, we zijn nog steeds een start-up – geen grote magazijnen of voorraad. Als je verliefd wordt op een stuk, kun je het beste snel zijn šŸ™‚