folded shirt and jeans on wooden chair

De basis om elke outfit te rocken

De kleding van mason garments is uniek, veelzijdig, maar ook erg neutraal. Je kunt aan de afwerking zien dat het om de kleding van mason garments gaat. bijvoorbeeld ook aan het touwtje in de boord. Dit zorgt voor een net wat speelse look van de broek. Je hebt zowel een nette, als sportieve uitstraling tijdens het dragen van deze broeken. Tijdens het combineren van je outfit kun je eenvoudig kiezen voor de verschillende basiskleuren of juist voor een broek met een opvallend patroon. Maar omdat zelfs deze broeken zo netjes en basic zijn, kunnen ze overal mee worden gecombineerd. 

 

Sportief maar ook netjes

De kleding van stone island is sportief, maar ook zeker heel netjes. Het heeft een vlotte uitstraling, maar ziet er niet uit alsof je elk moment de sportschool in kan lopen. Het is dus sportief, maar geen sportkleding. Het draagcomfort van deze kleding is wel ontzettend hoog. Omdat er zachte stoffen gebruikt worden, voelt het wel alsof je de hele dag in sportkleren loopt. De kleding van stone island kun je met vanalles combineren. Zo ook heel goed met de broeken van mason garments. Deze zijn netjes, maar toch ook sportief en in combinatie met een trui van stone island heb je de perfecte outfit voor een dag op kantoor. 

 

De kleding voor iedereen 

Iedereen wordt blij van nieuwe kleding. Helaas is het niet voor iedereen haalbaar om kwalitatieve merkkleding nieuw te kopen. helemaal nu alles duurder wordt, blijft het er weinig geld over voor nieuwe kleding. Kijk wat voor jou belangrijk is. Heb jij liever één item van goede kwaliteit die ontzettend lang mee gaat? Of heb jij liever elke paar maanden een nieuw item? Je kan kiezen voor een investering op lange termijn of voor vaak kleinere investeringen. Ook kun je ervoor kiezen om je merkkleding tweedehands te kopen of om eerst wat te verkopen voordat je nieuwe kleding koopt.